Followers

Sunday, May 13, 2012

SEKSINYA PUTERI KELANTAN #UMNO66

GUA TAK NAK CAKAP BANYAK, GAMBAR ATAS TU, GAMBAR YANG TELAH DIEDIT UNTUK MEMBURUKKAN UMNO. KONONNYA YANG PUTERI UMNO NI MEMANG PEREMPUAN JALANG, TAYANG PERUT, TAYANG PUSAT SANA SINI.

MACAM BIASA, BILA  GAMBAR INI DI'UP' OLEH PENCACAI PR, BANYAKLAH PULA BARUA PR YANG SHARE GAMBAR NI, DENGAN SATU NIAT UNTUK MEMBURUKKAN LAGI UMNO, LEBIH-LEBIH LAGI DARI SEBELAH PIHAK PUTERI UMNO.

YANG GUA TAK PAHAM, BILA PERKARA-PERKARA YANG MENGAIBKAN UMNO, PENCACAI PR NI MACAM MENGHALALKAN PERKARA TERSEBUT TAPI BILA SAMPAI KES AISKRIM MAGNUM AZMIN BUKAN MAIN LAGI PANDAI PULAK NAK NASIHAT TAK BAIK TUNJUK AIB ORANG.

HAA SEKARANG NIH, GAMBAR YANG KEDUA TU MEMBUKTIKAN BAHAWASANYA DAKWAAN PUTERI UMNO ITU SEKSI SEMASA PERHIMPUNAN ULANGTAHUN UMNO YANG KE 66 ITU  ADALAH SALAH DAN PENCACAI-PENCACAI PR INI KAKI MENIPU, KAKI FITNAH DAN GUA TAK PAHAM ADA JUGAK PENYOKONG PR YANG BODO BEBAL PERCAYA DENGAN GAMBAR EDIT NI.

GUA TAK PAHAM BEB, GUA TAK PAHAM....
p/s: Gua ingat dekat kelantan siapa-siapa tak pakai tudung,bukak aurat, dedah pusat akan kena saman,kena rejam. Ke gua yang silap? 2 comments:

Anonymous said...

sama je.. 2x5. PR cakap kat UMNO, UMNO cakap kat PR.. be fair la. jgn terlalu TAKSUB dgn satu2 parti. ape yg tak kena, cepat aje nak jadikan cerita. sampai benda baik or benda yg terbukti salah kat depan mata pun buat2 tak nampak.. come on ! kita dikurniakan otak utk berfikir. so, choose the best ! peace !

p/s: skadar pandangan dari saya. (insan kerdil)

Anonymous said...

*akal utk berfikir